x

Vandt du The Streets?

Vandt du The Streets?

Billede: Martin Rosenauer, fra koncerten i Vega, København, 13. marts 2006

10. april var den ærkeengelske enmandsgruppe The Streets alias den talerappende Mike Skinner og hans enkle, men uhyre effektive elektro klar med sit tredje album, der har fået titlen "The Hardest Way To Make An Easy Living". En titel, der refererer til, at Skinner var ved at komme ud i noget rigtig snavs oven på kæmpesuccesen med hans forrige album "A Grand Don't Come For Free" – altså stofmisbrug, letlevende damer, ludomani og andre grimme ting. "Jeg var blevet en rock'n'roll-kliché, der vågner op på et hotelværelse med en ukendt kvinde", som han sagde til GAFFA i det store interview i vores aprilnummer, der var på gaden 30. marts.

Men Skinner kom på rette spor, blandt andet ved at koncentrere sig om sit nystartede pladeselskab, der sidste år udsendte de åndsbeslægtede The Mitchell Brothers med stor succes. Og teksterne på det nye album handler nu mere om livet i overhalingsbanen og om at komme væk fra det, mere end de er socialrealistiske "sex, drugs and on the dole"-tekster, som kendetegnede The Streets' to første album.

Vi havde fået en stabel af det nye album, som vi sætter på højkant, og i købet sammen med T-shirts til de særlig heldige, og alt, du skulle gøre for at deltage i konkurrencen, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: The Beats.

De heldige vindere, der får præmierne tilsendt i allernærmeste fremtid, er som følger. Tillykke!

Cd og T-shirt:
Lars Engelbrecht
2100 København Ø

Nicolaj Christensen
7130 Juelsminde

Anna Marie Dam
8260 Viby J.

Jane Oksen
7451 Sunds

Kresten Blæsild
2500 Valby

Thomas Nicolai Nyboe Stein
1400 København NV

Max Søndeberg Andersen
4900 Nakskov


Cd:
Maria Nielsen
2100 København Ø

Lisa Schmidt
1700 København V

Marie R Nielsen
7120 Vejle

The Streets' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA