x

Bliv koncertarrangør i Vega

Bliv koncertarrangør i Vega

Efter successen med sidste års koncept "Din Koncert" er Tuborg og Vega igen gået sammen for at give spirende arrangører mulighed for at lave en koncert på Ideal Bar. 

Denne gang er der kommet et ekstra niveau på konkurrencen. Det bedste arrangement, valgt via en jury og en åben afstemning, får nemlig tildelt et større budget og muligheden for at afholde sin koncert i Store Vega i slutningen af året. 

De arrangører, som bliver udvalgt til at lave deres egen koncertaften i Vega, vil samarbejde tæt med spillestedets bookere, teknikere, kommunikationsfolk og bestyrere, der vil agere mentorer for de udvalgte.

Alle over 18 år kan ansøge, både i teams og som enkeltperson. For at komme i betragtning skal man indsende en ansøgning med beskrivelse af ens koncertaften samt, hvordan man praktisk vil gribe den an. Jo mere gennemtænkt og detaljeret beskrevet koncertaftenen er, jo større er chancen for at blive udvalgt.

Budgettet er på 7000 kroner, og du bestemmer fuldstændig selv indholdet til aftenen – lige fra band, dj, tema og oppyntning.

I alt udvælges der seks koncepter, men man skal ikke ligge på den lade side med at tilmelde sig. Det er nemlig først til mølle-princippet, som hersker, og det vil sige, at når Vega har modtaget nok gode ansøginger, så lukker de ned for tilmeldningen. Jo før man ansøger, jo større er chancen altså for at blive udvalgt, og jo længere mentor-forløb vil man altså få.

Du kan læse mere om "Din Koncert" her eller tilmelde dig via Tuborgs Facebook-side og på [email protected].


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA