x

Billy Wyman: “Jeg har bedre ting at lave end spille med Stones”

Billy Wyman: “Jeg har bedre ting at lave end spille med Stones”

The Rolling Stones' tidligere bassist Bill Wyman har udtalt, at han ikke vil gendannes med bandet, da han har "bedre ting at lave."

Wyman, der spillede med Rolling Stones fra 1962 til 1993, var ellers til stede på scenen under bandets 50 års jubilæums-koncerter i O2 Arena i London sidste år. Nu er han blevet spurgt af The Express om, hvad han ville sige, hvis Mick Jaggers spurgte ham en permanent genforening. Hertil svarer han:

"Jeg ville sige nej. 30 år var fint, men jeg har bedre ting at tage mig til nu. Den tid er forbi."

Billy Wyman, der nu arbejder som restauratør, kommenterede også sin optræden med de resterende fire bandlemmer for første gang i 20 år med en vis bitterhed i stemmen:

"Det var fint i fem minutter. For det var cirka så lang tid, de lod mig spille. Jeg troede, jeg ville blive involveret en hel del, fordi det var, hvad de havde ladet mig tro gennem året. Særligt Keith Richards fik mig til at tro, at jeg ville blive en stor del af koncerterne, men da det kom til stykket, fortalte de mig, at de kun ville bruge mig i to sange. Det var sjovt, men jeg var ærgerlig over ikke at spille mere. Jeg var deres bassist, og jeg skulle have været med fra Charlie Watts' første trommehvirvel. Jeg kom ned ad scenen, lige da jeg var begyndt at spille mig varm."

I samme interview afslører Wyman også, at han sagde nej tak til tilbuddet om at spille på bandets amerikanske turné i december 2012:

"Da de spurgte, om jeg ville med til USA i to uger og spille tre koncerter der, sagde jeg 'for to sange? Nej tak!'"

I sidste uge blev The Rolling Stones' koncert i Hyde Park den 6. juli udsolgt på kun tre minutter, trods kritikken om høje billetpriser – fra 95 til 299 pund, svarende til fra 832 til 2619 kroner. Ugen efter spiller bandet til Glastonbury Festival. 

Indtil videre er der kun planer om en amerikansk turné i juni og juli, ud over de to nævnte koncerter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA