x

Kaiser Chiefs til Danmark

Kaiser Chiefs til Danmark

Den engelske gruppe Kaiser Chiefs besøger Danmark til sommer, hvor de er hovednavn på Bork Havn Musikfestival. Koncerten bliver briternes eneste festivalkoncert i Danmark denne sommer.

Leeds-bandet debuterede i 2005 med det storsælgende album "Employment", som blandt andet gav dem hits som "Oh My God", "Every Day I Love You Less And Less" og "I Predict And Riot", og succesen fortsatte i 2007 med "Yours Truly, Angry Mob", hvorfra singlen "Ruby" toppede den engelske hitliste. Bandet har i alt udgivet fire album, senest "The Future is Medieval" fra 2011. Gruppen har blandt andet vundet tre Brit Awards for bedste britiske gruppe, bedste britiske liveband og bedste britiske rockband og har opnået et pladesalg på over seks millioner på verdensplan.

Presseansvarlig for Bork Havn Musikfestival, Arne Enggaard Poulsen, er begejstret for at have fået Kaiser Chief til Bork og udtaler:

"Kaiser Chiefs er et superfedt rockband, som virkelig er gode til at komme ud over scenen, og de passer perfekt til Borks musikstil. Det er et band, som vil give en fed oplevelse i det store koncerttelt, for de er normalt kun vant til at spille på åbne scener, hvilket jo nok vil få koncerten til at blive endnu større."

Kaiser Chiefs vil til sommer tage på en turné, der blandt andet fører dem til Argentina, England, Tyskland og Frankrig og altså også Bork, der som nævnt er den eneste festivalkoncert i Danmark, de spiller denne sommer.

Kaiser Chiefs gav senest koncert i Danmark i november 2011, hvor de spillede på Train i Aarhus. Her uddelte GAFFAs anmelder Sten Kloppenborg fem stjerner og skrev blandt andet: "Kaiser Chiefs er stadig et fremragende liveband, og de fire nye numre blev glimrende forløst i liveudgaverne. Bandet er underholdende og velspilledende og Ricky Wilson er en fantastisk personlighed, der som en blanding af Simon Le Bon og Mick Jagger styrer begivenhederne med sin charme og energi."

Programmet til Bork Havn Musikfestival ser indtil videre sådan ud:
Kaiser Chiefs (UK)
Nik & Jay
Kim Larsen & Kjukken
Alphabeat
Lars Lilholt Band
Infernal
Mads Langer
Turboweekend
Rasmus Walter
Kaliber
Noah
90ér Festen
Djämes Braun
Niklas
Barbara Moleko
Tørfisk
Go Go Berlin
Madam Blå & Poprockerne
Tom Donovan.

Bork Havn Musikfestival finder sted i dagene 31. juli-3. august. Find billetter via festivalens hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA