x

Jake Bugg til Danmark igen

Jake Bugg til Danmark igen

Efter at have spillet for en udsolgt sal i Store Vega i sidste uge, med et begejstret publikum og fornemme anmeldelser til følge, annoncerer den 19-årige engelske sanger, sangskriver og sangskriver Jake Bugg, at han kommer tilbage Danmark. Koncertstedet bliver atter Store Vega, denne gang mandag den 18. november.

Jake Bugg udgav sit selvbetitlede debutalbum i oktober 2012. Albummet indeholder blandt andet hitsinglerne "Lightning Bolt" og "Two Fingers" og nåede hurtigt førstepladsen på den engelske hitliste.

GAFFAs anmelder Sara Elisabeth Nedergaard tildelte koncerten i Vega fem stjerner og skrev blandt andet: "Jake Bugg leverede en altoverskyggende vokalpræstation til en ikke videre ophidsende sceneoptræden" og senere "Ingen dikkedarer. Men til gengæld nogle jævnt lækre, små guitarsoloer fra Bugg, der stod helt upåvirket og lod sine hænder køre deres eget show. Også Buggs lyriske talent skal nævnes – om jeg begriber, at en 19-årig knægt kan skrive med så megen indlevelse og hjerte. Wow."

Forsalget starter fredag den 12. april klokken 10.00. Find billetter via GAFFA Live.

Jake Bugg aflyste for nylig sin annoncerede koncert på Train i Aarhus 1. april grundet "uforudsete ændringer i hans turnéprogram". Han fortalte dengang, at han håbede at kunne komme tilbage til Aarhus i fremtiden, men indtil videre bliver det altså atter København, der får glæde af hans besøg. Koncertarrangøren Beatbox fortæller til GAFFA, at man har forsøgt at arrangere en ny koncert i Aarhus, men Jake Bugg har desværre ikke haft plads til flere danske koncerter i denne omgang.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA