x

Programmet til Grøn Koncert 2006 ligger klar

Programmet til Grøn Koncert 2006 ligger klar

På et pressemøde i dag på Vega i København løftede Tuborg og Muskelsvindfonden for 24. gang sløret for, hvilke navne der i perioden 14. til 23. juli skal gæste syv danske byer med endagsfestivalen Grøn Koncert.

Der er vanen tro satset på de sikre navne i udvælgelsen af optrædende på Grøn Scene, som i år vil byde på koncerter med Poul Krebs, Nik & Jay, Thomas Helmig og Nephew.

GAFFA.dk fangede Simon Kvamm til en kommentar om, hvad publikum kan forvente sig af Nephews grønne koncerter: - Vi spiller naturligvis en masse sange fra "USADSB", men har også gjort plads til en række nye numre på sætlisten, fortæller han og tilføjer, at bandet netop er på vej på "bondegårdsferie" i Jylland for at finpudse en række sange til det kommende album, der forventes at udkomme i årets sidste kvartal.

På Grøn Spot, der er festivalens forum for mindre etablerede artister, spiller DMA-prisvinderne Magtens Korridorer og Tina Dickow. Samme scene byder også på hiphop leveret af L.O.C og Anden med band:

- Jeg spiller med et stort live-band bestående af bl.a. trommer, bas, saxofon og en DJ, forklarer Anden – alias Anders Matthesen – og tilføjer, at han ud over at gæste Grøn Koncert også vil være at finde på en lang række af sommerens øvrige festivaler.

– Desuden kan man opleve mit comedy-show "Anden På Coke" fra 31. maj, og i august optræder jeg i en spillefilm, fortæller han og understreger, at der skulle være rig mulighed for at blive træt af at se og høre på ham. – Så snupper jeg en pause næste år, siger han til GAFFA.dk.

Grøn Koncert skydes i gang i midten af juli, og endagsfestivalen kan opleves i følgende byer:

Fredag den 14. juli: Kolding, Mosevej
Lørdag den 15. juli: Århus, Vestereng
Søndag den 16. juli: Esbjerg, Skibhøj
Torsdag den 20. juli: Ålborg, Trekanten
Fredag den 21. juli: Odense, Dyreskuepladsen
Lørdag den 22. juli: Næstved, Holsted Nord
Søndag den 23. juli: København, Valbyparken

Billetter til Grøn Koncert sælges via billetnet.dk fra d. 28. marts og via Føtex og Bilka fra d. 1. maj. Billetpris i forsalg er kr. 90.

Grøn Koncert 2006

Muskelsvindfonden


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA