x

Se ny Primal Scream-video

Se ny Primal Scream-video

Den 13. maj udkommer Primal Screams nye album "More Light", der bliver deres 10. studiealbum, deres første i fem år og lanceres gennem bandets eget pladeselskab First International.

Første smagsprøve, sangen "2013", blev allerede afsløret for et par uger siden. En sang, der skulle signalere en ny Primal Scream-æra. Nu har bandet så sluppet videoen til førstesinglen "It's Alright, It's OK", som du kan høre og se nederst i artiklen. Singlen udkommer dog først 6. maj.

"More Light" indeholder 13 nye numre og er skrevet af Bobby Gillespie og Andrew Innes og produceret af David Holmes. Det indeholder gæsteoptrædener af Robert Plant, Kevin Shields (My Bloody Valentine), Mark Stewart fra The Pop Group og Jason Faulkner.

Sanger Bobby Gillespie fortæller om pladen:

"Jeg havde lyst til at formidle min rejse fra en mørk tid og ind i en bedre... Vi vidste altid, at det ikke ville blive lige ud ad landevejen med højenergisk rock'n'roll, to guitarer, bas og trommer. Det er sofistikeret, i flere lag, filmisk og orkestralt. Ved at arbejde med Holmes håbede vi at opnå den vision."

Hør den nye single "It's Alright, It's Okay" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA