x

Beady Eye klar med nyt album

Beady Eye klar med nyt album

I starten af 2011 debuterede Liam Gallaghers band Beady Eye til hæderlige anmeldelser med pladen Different Gear, Still Speeding. I november annoncerede Gallagher og kompagni så, at de var tilbage i studiet – denne gang med Dave Sitek fra TV on the Radio, som tidligere har fungeret som producer for Foals og Yeah Yeah Yeahs.

I mandags skrev GAFFA om gruppens nye single "Flick Of The Finger", der havde premiere i amerikansk radio. Det nye album får titlen "BE" og udkommer den 10. juni via Columbia Records. 

Bandet har eksperimenteret med indspilningen, hvor der både er brugt kasettebånd, samplers, optagede samtaler og iPhone-apps. 

"Arbejdet med Sitek åbnede bare noget i os. Han er uden tvivl den bedste producer, jeg nogensinde har arbejdet med. En rigtig regelbryder. Han giver ikke en fuck. Ingen regler", fortæller Gallagher i en pressemeddelse. 

"Vi havde et nyfunden fokus, da vi skrev albummet. Vi rensede vores hoveder og samlede vores lort sammen. Ikke alt det der pis fra 90'erne. Det føles som en virkelig speciel plade for us".  

Sitek tilføjer: "Kvaliteten af numrene er så høj, at vi virkelig kunne lege løs. Det er rock-band-instrumentering, men brugt på en anden måde. Liams vokal er utrolig. Alt, du skal gøre, er at tænde for mikrofonen."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA