x

Ida Corr udgiver ny single

Ida Corr udgiver ny single

Den danske sangerinde Ida Corr udgiver i dag en ny single med navnet "Hold My Head Up High". 

Singlen udkommer i forbindelse med, at Corr er blevet det nye ansigt for TDC, ligesom L.O.C eksempelvis også tidligere har været det. 

Ida Corr har udgivet fire engelsksprogede albums, hvoraf det anmelderroste "Under The Sun" er det seneste fra 2009. I de sidste år har Corr dog sunget på dansk, dels på Katos single "Sjus", men også med hendes to egne sidste singler "Musen Efter Katten" og "Naughty Girl". Med den nye single er sangerinden dog atter gået tilbage til det engelske igen. 

Ida Corr er for alvor blevet landskendt efter sin deltagelse som dommer i årets X Factor. Hun har dog også flere hits bag sig, der har markeret hende internationalt. Først i samarbejdet med dj'en Fedde Le Grand på "Let Me Think About You", der blev en kæmpe succes. 

Senest lå hun i maj måned sidste år på den amerikanske top ti liste med nummeret "See You Later", som hun havde skrevet i samarbejde med den engelske duo Bimbo Jones, der er kendt for deres remixes af stjerner som Rihanna, Lady Gaga og Madonna. 

Den nye single lanceres i et univers, hvor fans på Facebook kan remixe, lave coverversioner og blive en del af en musikvideo. 

Planen er, at Corr udgiver et helt album til september.

Du kan høre og købe den nye single via iTunes her. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA