x

Sting & søn i Rådhusparken

Sting & søn i Rådhusparken

Talenter går i arv, siges der. Om det er tilfældet, bliver der rig mulighed for at afgøre lørdag den 15. juli 2006 klokken 20.00 i Rådhusparken, Århus, når Sting alias Gordon Sumner går på scenen. Forinden vil det i Danmark ukendte band Fiction Plane varme publikummerne op. Og det er i selvsamme band Stings søn, Joe Sumner er forsanger.

Med et musikalsk ikon som far kan man nemt komme til at stå i skyggen af dennes popularitet, men pladen "Everything Will Never Be OK" har fået ret gode anmeldelser i England, og altid perfektionistiske Sting vil næppe præsentere et band, han ikke kan stå inde for. Især når det er hans egen søn, vil pressens nysgerrighed være vakt – ivrig for at bedømme junior.

"Everything Will Never Be OK" er titlen på bandets debutalbum fra november 2003, og i november 2005 kom EP'en "Bitter Forces and Lame Racehorses", som er er produceret af Paul Corkett (The Cure, Nick Cave & The Bad Seeds, Cooper Temple Clause). Debut albummet og ep'en er ikke udgivet i Danmark, men er et finde på fictionplane.com. I markedsføringen af bandet bliver der overhovedet ikke lagt vægt på Sumners nære slægtskab med Sting. De seneste måneder har Fiction Plane arbejdet energisk på et nyt album, som ventes udgivet dette forår.

Køb din billet her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA