x

Mads Langer er tilbage på toppen

Mads Langer er tilbage på toppen

Fredag er den dag, hvor de officielle danske hitlister bliver offentliggjort, og vanen tro kigger GAFFA på toppen og ugens nyheder. I denne uge er Mads Langer tilbage som nummer 1 med sit seneste album, "In These Waters", mens sidste uges etter, Depeche Mode og "Delta Machine" er skubbet ned på andenpladsen. Marie Key og "De Her Dage" går en plads op og ligger i denne uge på en tredjeplads – en plads, hun ofte har bsat.

Ugens øverste nyhed er Tyler, The Creator, der debuterer på en tiendeplads med "Wolf", efterfulgt af nyligt koncertaktuelle Jake Bugg, der går ind på en 12. plads med sit selvbetitlede debutalbum, der udkom helt tilbage i oktober. Old boys-bandet New Kids On The Black debuterer som nummer 21 med "10", mens soundtracket til filmen "The Untouchables" – på dansk "De Urørlige" – går ind på en 38. plads.

Tracklisten toppes i denne uge af Passenger og "Let Her Go", der går op fra sidste uges andenplads, og streaminglisten toppes af samme sang, der også havde førstepladsen på denne liste i sidste uge.

Den såkaldte bit-album-hitliste, der tæller downloads fra abonnementstjenester, har i denne uge Kashmir og "E.A.R." som etter – et album, der går op fra sidste uges ottendeplads – mens den tilsvarende liste for enkeltnumre som i sidste uge også har Passager og "Let Her Go" i toppen, hvor sangen går op fra sidste uges andenplads. Det mest spillede nummer på de danske radiostationer er ligesom i sidste uge Panamah og "Børn Af Natten".

Se alle de officielle danske hitlister her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA