x

Stone Sour aflyser dansk koncert

Stone Sour aflyser dansk koncert

Amerikanske Stone Sour spiller en blanding af hardrock og alternativ metal, og den 2. juli skulle de have gæstet VoxHall i Aarhus. Det bliver der nu desværre ikke noget af. Gruppens management fortæller følgende:

"Vi må desværre meddele, at Stone Sour må aflyse deres koncert på Voxhall til juli. Det skyldes uforudsete udfordringer i tourplanen. Bandet beklager over for deres danske fans og håber at kunne returnere til Danmark i nær fremtid. Billetter kan refunderes, hvor de er købt. Billetter, der er købt på nettet refunderes ved henvendelse til [email protected] ved ehandel og ellers ved henvendelse til det fysiske købssted."

Der er dog et lille plaster på såret, idet opvarmningsbandet Asking Alexandria og et yderligere opvarmningsband gennemfører koncerten 2. juli for reduceret billetpris. Ebillet fortæller:

"Asking Alexandria + support gennemfører deres planlagte koncert på VoxHall den 2. juli. Billetprisen bliver 120 kroner. Vil du til denne koncert, bedes du kontakte ebillet på [email protected], og så vil de returnere differencen mellem den oprindelige billetpris til Stone Sour og den nye billetpris."

Stone Sour eksisterede i første ombæring i perioden 1992-1997, men gik i opløsning, da frontmand Corey Taylor i 1997 blev indlemmet i Slipknot, der to år senere albumdebuterede med stor succes, og på dette tidspunkt var også den tidligere Stone Sour-guitarist Jim Root blevet en del af Slipknot.

Corey Taylor og Jim Root har siden fortsat spillet med Slipknot, men har modbevist fordommen om, at mænd ikke kan multitaske, for i 2002 blev Stone Sour gendannet og udgav deres debutalbum, og siden har de udgivet yderligere tre album med ganske pæn succes.

Stone Sour blev sidst anmeldt live af GAFFA i november 2010, hvor de spillede i Vega. Dengang uddelte GAFFAs anmelder Zenia Menzer fire stjerner og skrev blandt andet: "Stone Sour er et band, der udmærker sig, når de optræder live, fordi deres spillestil er enormt tight, men i særdeleshed også fordi de tilfører musikken et liv, den kun får, når man ser dem på en scene."

Stone Sours seneste album er "House of Gold and Bones – Part 2", som netop er udkommet.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA