x

Kom til gratiskoncert med Nikolaj Nørlund, CTM og Donkey Sound

Kom til gratiskoncert med Nikolaj Nørlund, CTM og Donkey Sound

I forbindelse med Nørrebro festivalen 48 Timer kan man fredag den 19. april komme til gratiskoncert med Nikolaj Nørlund, CTM og Donkey Sound med Wafande og Pharfar. Disse tre navne står nemlig for åbningen af festivalen, som ellers vil byde på gadekøkken, cykelworkshop fernisering og dj's.

Hvis vi starter bagfra: Bag Donkey Sound gemmer sig Pharfar og Fresh-I, som sammen producerer for nogle af Danmarks største reggae- og dancehall-artister, som Kaka, Shaka Loveless og Wafande. Sidstnævnte indtager sammen med Donkey Sound scenen til koncerten på 48 Timer-festivalen.

CTM alias Cæcilie Trier har været en særdeles væsentlig skikkelse på den danske musikscene i de sidste par år. Hun har optrådt og opnået succes i forskellige musikalske sammenhænge med blandt andre Choir of Young Believers, Valby Vokalgruppe og Chimes & Bells. I november sidste år udgav hun så soloudspillet "Variations" under navnet CTM, som GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann under overskriften "Allestedsnærværende Cæcilie Trier afprøver nye sider af talentet" gav fire stjerner.

Nikolaj Nørlund (billedet) er en af de helt store sangskrivere på den danske musikscene. I 2012 udgav han det anmelderroste album "Alt Sammen, Lige Nu", hvorom GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen blandt andet skrev:

"På den poetiske del af sangmaterialet er Nikolaj Nørlund stadig i en klasse for sig selv. Og altså denne gang med sange om at gå på opdagelse i livet. Sunget henført og med overbevisning".

Samme sted kvitterede han med fire stjerner. Og Nikolaj Nørlund er ikke bare en dygtig sangskriver og musiker. Ved siden af den musikalske karriere driver han pladeselskabet Auditorium, der udgiver blandt andre Niels Skousen, Maskinvåd, Sune Rose Wagner og Jens Unmack, og for mange af hvem Nørlund ligeledes producerer.

Gratiskoncerterne med Nikolaj Nørlund, CTM og Donkey Sound finder sted den 19. april klokken 16-22 på Den Røde Plads, Superkilen på Nørrebro i København.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA