Freddy and the Phantoms på Danmarksturné

Freddy and the Phantoms på Danmarksturné

Den københavnske bluesrockgruppe Freddy and the Phantoms udgav i 2012 deres andet album, "Shadows Across the Country", der blandt andet fik fire stjerner af GAFFAs Espen Strunk under overskriften "Københavner-kvintettens andet album er en veludført stiløvelse udi psykedelisk tresser-rock". Bandet er nu klar med en dansk forårsturné. Foruden numrene fra sidste års album lover bandet at lufte spritnye, hårdtslående sange, som vil være at finde deres kommende, endnu unavngivne tredje album.

Siden bandet spillede live i efteråret 2012, er der sket et par ændringer. Anders Haahr overtager rollen som Hammond-organist, og Morten Rahm vil i fremtiden betjene pedal-steel og guitarer. Bandets forhenværende organist Jonas "Jelly Roll" Søndberg og lapsteel-spiller Mikkel Nyboe har valgt at forlade bandet grundet tidsmæssige prioriteringer og arbejde i udlandet, og bruddet er sket uden større dramatik, fortæller frontmand Frederik Schnoor:

"Vi takker for Mikkel og Jellys tro tjeneste gennem de seneste år; de har begge været helt afgørende for, at vi har kunnet realisere det musikalske udtryk, vi er nået frem til. Vi ønsker dem begge det bedste i fremtiden, og glæder os samtidig over den energi, som det tilfører et band at få nyt blod i rækkerne. Anders og Morten er begge superfede musikere, som giver os en fornyet sound og energi, så jeg må på det stærkeste anbefale, at man kommer ud på spillestederne og tjekker et revitaliseret Freddy and the Phantoms ud".

Freddy and the Phantoms kan i foråret og sommeren opleves på følgende spillesteder:

20/4 Templet, Lyngby
24/5 Von Hatten, Randers
26/7 Razschs Pakhus, Rønne
16/8 Udkantsrock, Horbelev
31/8 Bremen Teater, København

Find billetter via GAFFA Live og spillestedernes hjemmesider.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA