x

Psy klar med videoen til Gangnam Style-opfølger

Psy klar med videoen til Gangnam Style-opfølger

Den 35-årige sydkoreanske rapper og K-pop-artist Psy er klar med den længe ventede opfølger til den sensationelle "Gangnam Style". Sangen har fået titlen "Gentleman", og udkom natten til fredag i 119 lande verden over. Videoen er nu også klar, og du kan se den nedenfor.

Og man kan så spørge, om der er noget nyt under solen hos den kære Psy? Nej, det er der ikke, og som forventet synes "Gentleman" at være en naturlig forlængelse af "Gangnam Style". "Gentleman" følger nogenlunde samme opskrift med en god blanding af sydkoreansk og engelsk, one-liners og dancebeats, og videoen byder på masser af lettere akavet dans. Musikvideoen til "Gentleman" er ligesom "Gangnam Style" optaget på forskellige steder rundt om i Seoul.

Psy blev i 2012 verdensberømt, da han udgav "Gangnam Style", som siden da har været på noget af et triumftog. "Gangnam Style" har langt over en milliard visninger på YouTube og er dermed den mest viste sang nogensinde. Dagligt vises sangen 6,5 millioner gange (76,4 pr. sekund) på YouTube, og på iTunes inkasserede den i 2012 3,9 millioner dollars. GAFFA undersøgte tidligere på året, hvorfor "Gangnam Style" har fået denne massive succes verden over, og det kan du læse mere om her.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA