x

MC's Fight Night vender tilbage og er klar med datoer

MC's Fight Night vender tilbage og er klar med datoer

Efter et års pause er den traditionsrige freestyle-rap-konkurrence, MC's Fight Night, nu tilbage atter tilbage. 

Selve location til den store MC's Fight Night-finale vil først blive afsløret i starten af maj, men allerede nu afsløres datoen, der bliver lørdag den 7. september 2013. Og arrangørerne lover, at det bliver vildere og større end nogensinde før.

MC's Fight Night har tidligere holdt finale i KB Hallen, men da den brændte ned i 2011, er den selvsagt ikke længere en mulighed.

De to kvalifikations-arrangementer bliver afholdt allerede i juni måned. Her vil kampleder UFO tage imod de mange talentfulde MC's fra hele Danmark og lede dem i battle – akkompagneret af beats spillet af DJ Noize. 

MC's Fight Night afholder de to delfinaler i Amager Bio lørdag den 15. juni kl. 19, og ugen efter lørdag den 22. juni kl. 19 afholdes det på Train i Århus. 

Ud over æren og ens navn graveret ind i det legendariske champion-bælte, så er der hele 50.000 skattefri kroner på spil i år til vinderne. Der er 5.000 kr. til den kommende Øst-champ, 5.000 kr. til den kommende Vest-champ, samt hele 40.000 kr. til vinderen af MC's Fight Night 2013. 

Deltagertilmeldingen er åben på www.fightnight.dk

Forsalget til Øst & Vestfinalerne er startet på Billetnet.dk.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA