x

Årets konferenciers på NorthSide er offentliggjort

Årets konferenciers på NorthSide er offentliggjort

Værterne fra det populære radioprogram Lågsus, Pelle Peter Jensen og Nicholas Kawamura, vender tilbage som konferenciers på NorthSide 2013, hvor de skal guide publikum gennem musikprogrammet på de to store scener, Green Stage og Blue Stage.

De to P3-værter var også konferenciers på NorthSide sidste år, og John Fogde, talsmand for NorthSide, udtaler, at festivalen er meget glade for igen at have Lågsus-værterne tilbage på NorthSide:

"Vi havde en rigtig god oplevelse med Pelle Peter og Nicholas sidste år, og det er vores indtryk, at publikum syntes, de var rigtig gode værter. De besidder begge en enorm musikviden og en fantastisk energi, så vi er meget glade for, at de vender tilbage til NorthSide"

NorthSide udvider i år med en tredje scene, teltscenen Red Stage, og her bliver det manden bag chill-out arrangementet Stella Polaris, Kalle B, der er vært.

Kalle B startede som musiker og dj i Aarhus for omkring 20 år siden og har i de senere år haft succes som arrangør af Stella Polaris og Night Music Gallery-arrangementerne på Statens Museum for Kunst, hvor han også fungerer som vært. Desuden udgiver han i nær fremtid en børneplade med en række markante gæstesolister, blandt andre Rasmus Walter, Mattias Kolstrup fra Dúné og Lis Sørensen.

Samtlige 41 navne til årets program er på plads, og det forventes, at den endelig spilleplan vil ligge klar inden 1. maj.

I sidste uge kunne NorthSide melde udsolgt af endagsbilletterne til lørdag 15. juni, men der er fortsat ledige billetter til både fredag 14. juni, hvor man kan opleve Keane, The Knife og Nephew samt til søndag 16. juni, hvor Fun., Portishead og Arctic Monkeys er på plakaten. Men også her er der godt gang i salget, så interesserede i endagsbilletter opfordres til ikke at vente for længe med at købe billet.

Programmet for NorthSide 2013 er som følger: Alt-J (∆), Arctic Monkeys, Band of Horses, Biffy Clyro, Bikstok Røgsystem, Bloc Party, Daughter, Deap Vally, The Eclectic Moniker, Ellie Goulding, Everything Everything, Fallulah, The Flaming Lips, The Floor Is Made Of Lava, Frightened Rabbit, Fun., Gogol Bordello, Imagine Dragons, Kaizers Orchestra, Kashmir, Keane, Kings of Convenience, The Knife, Kristina Renée, Left Boy, Modest Mouse, Mø, Nephew, Nick Cave & The Bad Seeds, Passenger, Peter Sommer, Phoenix, Portishead, Rasmus Walter, Shaka Loveless, Spleen United, Tegan and Sara, Tom Odell, Trentemøller, When Saints Go Machine og The William Blakes.

NorthSide 2013 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 14.-16. juni. Billetter kan findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA