x

When Saints Go Machine holder albumpremiere på Spot

When Saints Go Machine holder albumpremiere på Spot

Hi-Fi Scenen på Spot Festival bliver rammen for verdenspremieren på When Saints Go Machines kommende, tredje album "Infinity Pool", som udkommer 21. maj, altså to uger efter Spot Festival. Dermed får publikum mulighed for at høre albummet under det, som Hi-Fi Klubben betegner som optimale lydforhold. Hi-Fi Scenen hylder nemlig kvalitetslyden under overskriften "De danske albums med den mest spændende lyd præsenteret på de bedste anlæg og i de bedste rammer."

I november var Efterklangs seneste album "Piramida" centrum for et lignende, udsolgt arrangement, og under Spot Festival 2013 er turen så kommet til When Saints Go Machine og "Infinity Pool".
 
– Det er helt naturligt for os at sætte fokus på lydkvaliteten. Og med denne konstellation rettes fokus fuldt fortjent mod de musikere og producere, der gør et stort stykke arbejde for at fremelske netop lyden i musikken. Albummet er musikerens færdige værk, og det er derfor en ære for os at kunne præsentere Hi-Fi Scenen, siger Martin Kjær Skou, Community & Sponsorship Manager i Hi-Fi Klubben.
 
Foruden afspilningen af albummet i højkvalitetslyd får arrangementets gæster skildret When Saints Go Machines arbejde frem mod det færdige resultat på det selvproducerede album. Til stede vil være bandmedlemmerne Silas Moldenhawer, Jonas Kenton og Nikolaj Manuel Vonsild. De kommer blandt andet til at fortælle om, hvordan When Saints Go Machine skabte "Infinity Pool" med inspiration fra byens kaos og støj:

- Med "Infinity Pool" prøver vi at indkapsle den absurde følelse af mennesker, der forsøger at konstruere naturen, siger Nikolaj Manuel Vonsild.
 
Værten, som guider gæster og publikum gennem musikken og historien, er DR P6 Beats vært, Carsten Holm, der også er en stor lydentusiast.
 
– God lyd fremmer forståelsen, men taler samtidig mange forskellige sprog. Har du en god sang, pynter god lyd altid, og det er, hvad enten du har brugt milliarder på en produktion, eller har indkapslet momentet i den "rigtige" lyd fra soveværelset. God musik er magi – og når den rammer én bedst, er det, når stemning og lyd går op i en højere enhed, siger Carsten Holm.
 
When Saints Go Machine debuterede med en selvbetitlet ep i 2008 og albumdebuterede i 2009 med "Ten Makes A Face", der i 2011 blev fulgt op af albummet "Konkylie". De har gennem karrieren sikret sig priser som P3 Guld Prisen, P3 Guld Talentet og to Danish Music Awards i kategorierne Årets Gruppe og Årets Danske Producer.
 
Hi-Fi Scenen er et koncept udviklet i samarbejde mellem Hi-Fi Klubben og bureauet Volume, som med egne ord "skaber og eksekverer strategier med musik i centrum."
 
Begivenheden sker lørdag den 4. maj klokken 16:00 i Musikhusets VIP-Rum

Dagen før, altså fredag den 3. maj klokken 23.30, spiller When Saints Go Machine i Scandinavian Congress Center som en del af Spot Festival, og her vil man givetvis også kunne høre nogle af de nye numre på albummet.

Spot Festival foregår den 3.-4- maj i og omkring Godsbanen og Musikhuset i Aarhus. Billetter til Spot Festival kan findes via GAFFA Live

Lyt til GAFFAs Spot Festival playliste og følg Spot Festival med Follow.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA