x

Grøn Koncert klar med ny kunstner

Grøn Koncert klar med ny kunstner

Muskelsvindfonden og Tuborg tager endnu engang i år på Grøn Koncert-tour rundt i landet, flankeret af en række store, danske navne. Indtil nu er Magtens Korridorer, Nik & Jay, Mads Langer og Carpark North annonceret, og nu har musikkaravanen offentliggjort et nyt navn, nemlig Medina.

Medina udtaler:

"Jeg har glædet mig utrolig meget til at komme tilbage på Grøn Koncert. Det er altid virkelig fedt, når først hele karavanen starter op. Man kommer rundt til så mange steder og får mødt så mange af ens fans."

Medina debuterede i 2007 med albummet "Tæt På" og fik sit store gennembrud i 2009 med singlen "Kun For Mig" og sit andet album, "Velkommen Til Medina". Siden da har hun været en af de mest populære kunstnere på den danske scene og har også vakt opmærksomhed i såvel Tyskland som USA. I 2010 udgav hun albummet "Welcome To Medina", i 2011 "For Altid" og i 2012 "Forever". Blandt hendes mest kendte sange kan nævnes "Velkommen Til Medina", "Ensom", "Vi To", "Addiction", "For Altid" og "Lyser I Mørke".

Sidst Medina var med på Grøn Koncert var i 2011. På scenen er Medina kendt for spektakulære og flamboyante koncerter med opsigtsvækkende påklædning – eller mangel på samme – og ifølge Medina kan man godt forvente et storstilet sceneshow på årets Grønne Koncerter.

"Der kommer til at være rigtig meget gang i den. Vi kommer tromlende med den største diskokugle, verden har set. Det siger rimelig meget om showet", udtaler Medina, der også røber, at der nok kommer nogle gæster forbi.

Tuborg og Muskelsvindfonden har med Grøn Koncert skabt en koncertrække, der gennem årene har lagt det økonomiske fundament for Muskelsvindfondens arbejde for børn, unge og voksne med muskelsvind. Samtidig er der gennem koncerterne skabt en frivillighedskultur, der er præget af mangfoldighed. Muskelsvindfondens vision er da også netop at skabe et samfund med plads til forskelle.

Turnéplan:

18. juli 2013: Kolding, Hylkedalvej
19. juli 2013: Randers, Paderup
20. juli 2013: Aarhus, Vestereng
21. juli 2013: Aalborg, Trekanten
25. juli 2013: Esbjerg, Skibhøj
26. juli 2013: Odense, Dyreskuepladsen
27. juli 2013: Næstved, Holsted Nord
28. juli 2013: København, Valbyparken

Billetter kan købes via Grøn Koncerts hjemmeside.

Se Medina fortælle om sit forhold til Grøn Koncert:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA