x

Nye Toner på Bremen Teater klar med kuratorer og bands

Nye Toner på Bremen Teater klar med kuratorer og bands

Den 26. april slår Bremen Teater atter dørene op for Nye Toner. En aften, der står i musikkens tegn med Simon Kvamm som styrmand.

Nye Toner startede i januar 2012 for at sætte fokus på den upcoming scene af talent, Danmark rummer i øjeblikket. Det er således femte gang, Bremen Teater har bedt tre af landets etablerede artister og sangskrivere give deres bud på det allerbedste af den spirende undergrund og give et nyt band/artist en chance for at optræde foran et stort publikum.

Tidligere kuratorer tæller blandt andre Jacob Binzer (D-A-D), Fallulah, Silas Bjerregaard (Turboweekend) og Orgi-E (Suspekt).

Nu er de tre nye kuratorer afsløret, og valget er faldet på Alberte, Nikolaj Nørlund og Tomas Barfod.

Nikolaj Nørlund (billedet) har valgt indie/americana-bandet Santiago, der udgav deres første ep "Everybody Knows Im Haunted" i oktober sidste år, som netop Nørlund både producerede og mastererede. Bandets lyd kan beskrives som en symbiose imellem den amerikanske folktradition og nordisk kølighed. Førstesinglen "Take Me Somewhere" har også ligget nummer et på Det Elektriske Barometer i otte uger. 

Tomas Barfoed har valgt bandet Sekuoia, der er et enmandsprojekt af produceres Patrick Alexander Bech Madsen. Produktionerne er en kombination af guitar-melodier, dyb bas og organiske beats i samspil med rumklangs-tung vokal. Hans anden ep så dagens lys i juli 2012 og er udgivet på det Berlin-baserede label Project:Mooncircle, som en del af vinylserien "Faces".

Albertes valg bliver først offentliggjort på dagen. 

Arrangementet er gratis, men billetter skal alligevel "købes" gennem Billetlugen og er tilgængelige allerede.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA