x

15 forunderlige facts om Justin Bieber

15 forunderlige facts om Justin Bieber

Se masser af billeder af Justin Bieber i GAFFAs gallerisektion.

1. Efter at Justin Bieber klippede sit hår i 2010, fik han over 120.000 nye følgere på Twitter på kun fire dage. Det afklippede hår blev også sat til salg på Ebay, og den endelige købssum endte på intet mindre end 232.462 danske kroner. Auktionen var igangsat af "The Ellen DeGeneres Show", og pengene gik ubeskåret til "The Gentle Barn Foundation".

2. Ordet "never" bliver sagt 73 gange i Biebers sang "Never Say Never". Omregnet svarer det til, at ordet "never" bliver sagt hver 3,15 sekund i nummeret. Og modregner du Jaden Smiths rapstykke, hvor intet "never" bliver sagt, så kommer man helt ned til hvert 2,6 sekund.

3. Justin Bieber kan løse en Rubiks Cube på mindre end to minutter. Det kan du se beviset på lige her.

4. Justin Bieber har større indflydelse på nettet, ifølge beregner-tjenesten Klout, end Barack Obama og Dalai Lama.

5. I januar i år overgik Bieber Lady Gaga i antal følgere på Twitter, da han fik over 33 millioner følgere. Og tallet er stadig stigende. En nylig rapport mener dog, at over halvdelen af følgerne er falske.

6. I september sidste skabte Bieber overskrifter, da han kastede op på scenen under et show i Arizona. Videoen, der viser Justin kaste op, gik efterfølgende hurtigt viralt. Ifølge manden selv skyldtes det den aftensmadskombination, han indtog kort før sin optræden, der bestod af spaghetti med kødboller og et stort glas mælk. Den fornøjelse kan du se i slutningen af dette klip.

7. Justin har lært sig selv at spille trompet, guitar, klaver og trommer.

8. Han har sin egen Google-søgemaskine, biebersearch.com

9. Han har medvirket i tv-serien CSI, der blev sendt i USA den 23. september 2010

10. I Tyskland øvede Justin på sit tyske og sagde til en fan "Ich Liebe Dich." Hun besvimede. Generelt vil han åbenbart gerne lære nye sprog. Det første, han lærte at sige på japansk, var "kan jeg få dit telefonnummer?"

11. Bieber twettede den første marts i år, at han havde haft den værste fødselsdag nogensinde". Det skyldtes, at Bieber havde inviteret til fødselsdag på London-klubben "Cirque du Soir Club", hvor han havde spenderet 8000 pund på festen. Han havde bare lige glemt den detalje, at man skulle være 18 år for at komme ind. Det betød, at rigtig mange af Biebers venner og inviterede ikke blev lukket ind til festen. Justins tweet blev den trejde mest retwettede kommentar nogensinde. 

12. Justin har engang spurgt Rihanna, om hun ville på date med ham. Hun afviste med grunden "du er alt for ung". Siden hen har Bieber dog fået et par kys på kinden af sangerinden, der gjorde, at han efterfølgende ikke havde lyst til at vaske sit ansigt. Rygter har også floreret om, at de to skulle have været sammen i 2011. På trods af, at Justin kun ville have været 16 på det tidspunkt og Rihanna 22. 

13. Justin er den første musiker nogensinde, der har haft hele fem album til at ligge nummer et i USA før sin 19-års fødselsdag.

14. Hans største idoler er Craig David, Usher, Ne-Yo, Chris Brown og Justin Timberlake.

15. I 2011 vandt en 11 årig teenage-pige en konkurrence om at blive borgmester for en dag i byen Forney, Texas. Her valgte hun at opkalde en del af byens hovedvej efter sit idol Justin Bieber.  

Se masser af billeder af Justin Bieber i GAFFAs gallerisektion.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA