x

Whitney er ikke død, siger talskvinde

Whitney er ikke død, siger talskvinde

Rygterne om min død er stærkt overdrevne, kunne Whitney Houston have sagt. I stedet er det talskvinden Nancy Seltzer, der har måttet stå frem for at afkræfte de sidste par dages rygter om sanglærkens afgang:

"Jeg har lige talt med Whitney," udtaler Seltzer, "hun har det glimrende og kan ikke forstå hvordan nogen, med alt det der foregår i verden lige nu, kan sidde og finde på den slags."

Rygterne opstod i forbindelse med sidste af de to Michael Jackson-shows i Madison Square Garden. Her dukkede hun imod forventning ikke op, og det satte rygterne om hendes død i gang. Houston har ry for at være stofmisbruger, så mistanken har gået på en overdosis narko.

Også til det første show, hvor det lykkedes hende at dukke op, vakte Houston bekymring. Hun så nemlig "skeletagtig og svag" og "skræmmende tynd" ud ifølge pressen, hvilket udløste teorier om, at sangerinden skulle lide af bulimi eller anoreksi.

Er Houston således ikke død, kunne noget stadig godt tyde på, at hun ikke er alt for vel. Fra et branchemæssigt perspektiv begynder sagen at ligne Mariah Careys sammenbrud for godt en måned siden: Begge havde lige skrevet rekordstore kontrakter, og begge kan få svært ved at levere varen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA