x

D12-rapper skudt

D12-rapper skudt

Detroit-rapperen Proof, kendt fra Eminems rapkollektiv D12, blev natten til tirsdag skudt og dræbt på en natklub i Detroit, 30 år gammel, skriver artistdirect.com

Skyderiet fandt sted på natklubben 3C, der ligger på 8 Mile-vejen, som blev berømt i Eninems delvist selvbiografiske film af samme navn. Proof, med det borgerlige navn Deshaun Holton, var også en nær ven af Enimem og var blandt andet forlover ved hans bryllup for tre måneder siden, hvor Eminem for anden gang blev gift med Kim Mathers – et ægteskab, der i øvrigt lige er blevet opløst igen, som vi skrev om forleden.

Ved skuddramaet blev en anden, uidentificeret mand skudt i hovedet. Han overlevede, men hans tilstand er kritisk. Politiet har ikke oplyst detaljer, men siger, at de blev tilkaldt til et skyderi på et tidspunkt, hvor klubben var ulovligt åben efter normal lukketid.

En talsmand for D12’s pladeselskab Interscope udtaler til artistdirect.com, at der er planer om en mindegudstjeneste, men talsmanden ville ikke offentliggøre detaljer til nuværende tidspunkt og henviser til Proofs officielle hjemmeside.

Proofs hjemmeside

D12's hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA