x

Skal du spille på Danmarks nye musikfestival?

Skal du spille på Danmarks nye musikfestival?

Upcoming bands får denne sommer en ny platform at optræde på. Festivalen Uhørt ser for første gang dagens lys den 10. august 2013, og ansøgningsfristen for håbefulde bands er den 26. april. 

Omkring 2.000 publikummer, tre scener, 20 bands og solister vil fylde den gamle B&W-grund på Refshaleøen, med forhåbentlig masser af energi, begejstring og nærvær. Alle genrer er velkomne.

Professionelle lyd- og lysmænd står for afvikling af alle scener; coaches overværer hver eneste koncert og giver efterfølgende individuel feedback på sceneoptræden samt råd og vejledning til hjælp for de forskellige bands og musikeres videre udvikling og karriere. Festivalen hyrer derudover en række fotografer, så alle optrædende får professionelle fotos fra deres koncert, som de kan bruge fremadrettet til promovering af bandet.

Bag Uhørt står seks af landets øvelokaleforeninger fra henholdsvis København, Odense og Århus, som står side om side med ORA – landsorganisationen for rytmiske amatørmusikere – Spot Festival og to mediepartnere.

Vilkårene for bands er kun, at de skal kunne levere et sæt af 30 minutters varighed. 

Festivalen betaler ikke honorarer, men sørger for forplejning til alle optrædende og dækker transportomkostninger til bands, der ikke kommer fra København. 

Tilmelding sker her, hvor du blandt andet skal beskrive genre, uploade tre numre samt en pressemeddelse og billedmateriale.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA