x

Heineken inviterer til fest

Heineken inviterer til fest

For første gang i Danmark kan man høre et unikt dj-set af de højaktuelle og nyskabende Röyksopp (billedet). Den 29. april introducerer Heineken Green Room Sessions dig til en af Danmarks mest progressive klubfester. Klubfesten vil byde på forskelligartede og eksklusive musikalske oplevelser af både Röyksopp og cremen af danske dj’s.

En aften og en oplevelse udover det sædvanlige. Hvad enten du er nede med navnene på de hotteste dj¹s, eller du bare har lyst til en førsteklasses
aften i byen, så tjek Hal D, Strandgade 100D, København den 29. april ud, hvor ud over Röyksopp, Nicka, Thomas Madvig, Ronin, Matias, Asle, Thomas Troelsen og Domino også spiller ­ dørene åbnes klokken 22..

Heineken inviterer flere mennesker, end der er plads til i Hal D ­ så mød op tidligt. Indgang er ikke sikret - selv om man har modtaget en invitation. Man kan anmode om en invitation på www.heinekenmusic.dk. Festen bliver en luksusfest for de inviterede, lover Heineken.

Norske Röyksopp har haft stor international succes, siden de i 2001 udgav deres debutalbum ”Melody A.M.” Deres særprægede, men samtidig meget iørefaldende og dansable lyd er sandsynligvis grunden til den store popularitet. De er aktuelle med et nyt udspil af remixede numre fra albummet ”The Understanding”, som udkom i 2005, og som har opnået samme fine modtagelse som deres første udspil. Kom og hør et sjældent dj-set med Röyksopp, hvor de vil remixe egne, såvel som andres numre.

Danmarks fineste dj’s På aftenen vil cremen af danske dj’s også give deres bud på en klubaften i særklasse. Nicka, Thomas Madvig, Matias, Asle, Thomas Troelsen og Thirst-vinderen Ronin vil aftenen igennem lokke dine ben på dansegulvet til blandede stilarter og sørge for en stemningsfuld og oplevelsesrig urban aften.

Green Room er det ord, man bruger for backstage rum for kendte til eksempelvis Oscar-uddelingen. I ”the Green Room” er den gode atmosfære, den intime stemning, de "rigtige" mennesker og oplevelsen for de få. Den 29. april bliver en egenartet og særlig aften i selskab med nogle af de mest inspirerende og på-forkant dj’s.

Link til Heineken og en mulig invitation...


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA