x

Eminem skilles igen

Eminem skilles igen

Eminems omtumlede forhold til den gamle high school-kæreste Kimberley Anne Scott er alment kendt, ikke mindst gennem rapperens egne tekster. Her har han blandt andet fantaseret om at myrde sin (eks-)hustru og om, hvordan han ville forklare sagen for deres fælles datter.

Siden har der lydt mere forsonlige toner fra hiphop-stjernen, der i slutningen af 2005 annoncerede, at han og Kim havde fundet sammen igen. Den lidt overraskende nyhed blev fulgt op af et bryllup den 14. januar – parrets andet – der altså allerede nu har nået sin endestation i form af en skilsmissebegæring.

Begæringen angiver slet og ret, at ægteskabsforholdet er ”brudt sammen”. Den refererer til en ægteskabskontrakt, parterne indgik, før de smedede hymens lænker anden gang. Endelig benytter Eminem lejligheden til at anmode om fælles forældremyndighed over parrets nu ti-årige datter, Hailie Jade Scott.

Ifølge Kim Scotts advokat, Michael J. Smith, udgør skilsmissebegæringen en uventet drejning for hans klient. ”Den kom som noget af en overraskelse,” hævder advokaten.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA