Carpark North udgiver ny single – med kæmpe publikumskor

Carpark North udgiver ny single – med kæmpe publikumskor

Det aarhusianske band Carpark North har netop udsendt deres nye single "Army Of Opens Arms", der har en hær af fans med på sangen.

Nummeret er første udspil fra det kommende, fjerde studiealbum, som forventes i efteråret, og der medvirker et kæmpe kor, der består af fans i tusindtal optaget på bandets koncerter i løbet af sommeren sidste år.

"Da vi spillede sidste sommer på alle festivalerne, optog vi folk synge små brudstykker af sangene. Og så havde vi en bank af en halv million fans, der sang melodierne på vores plade. Det giver et helt enormt kraftfuldt rum at lukke op for", fortæller bassist Søren Balsner.

Singlen "Army Of Open Arms" er i øvrigt med den bærende linje i sangen: "Let the light back in. We're coming with an Army of Open Arms" et klart signal fra treenigheden i Carpark North, fortæller bandet. De har ikke tænkt sig at komme luntende retur fra studiet.

Carpark North debuterede i 2003 med et selvbetitlet album, der blandt andet rummer de store hits "Transparent & Glasslike" og "There's A Place". De har siden udgivet "All Things To All People" (2005) og "Grateful" (2008) samt opsamlingen "Best Days" (2010) og den internationale udgivelse "Lost" (2010).

Hør Carpark North fortælle mere om singlen "Army Of Open Arms" lige her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA