x

Vesterbro Festival afslører programmet

Vesterbro Festival afslører programmet

Vesterbro Festival løber af stablen for 11. gang den 10.-11. maj i Den Brune Kødby på Vesterbro i København. Nu har festivalen sløret for de cirka 80 bands og solister, der skal optræde til årets festival.

Formålet med festivalen er at præsentere det bedste af ny dansk musik. Den fungerer som en art springbræt fra øvelokale til scene, og i år har festivalen modtaget mere end 600 tilmeldinger fra bands og solister. Herom udtaler festivalchef Jesper Ø. Jensen:

"Det er kun cirka 10 procent af festivalens ansøgerbands, der bliver udvalgt blandt de hundredvis af bands, der ansøger hvert år. Det betyder, at barren for kvaliteten er sat ret højt. Derfor har man som publikum chancen for at være en af de første til at få den optimale musikoplevelse med de bands og solister, som i fremtiden vil præge landets spillesteder og hitlister".

Årets program er sammensat af et musikudvalg bestående af Hansen (demodoktor på GAFFA), René Cambony (A&R, Sony), Jakob Glæsner (musiker, Johnny Deluxe), Thomas Nordquist (management og booking, PDH), Søren Mensberg (booker, VUF), Finn Andersen (management, Unitysound), Kasper Boldt (VUF), Birk Nevel (musiker), Kjeld Wennick (tidligere chef på Mega Records) og Tobias Stærbo (musiker). 

Nogle af dem, der er sluppet igennem nåleøjet, og som kan opleves på festivalen er: Colorkaleido, Kadie Elder, Fitness Figures, Dance with Dirt, Sofia Hedia, Kinck (billedet), Freja Kirk og Mechanical Bird. Hele programmet kan ses på festivalens hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA