x

Steve Martin udgiver album med 80'er-ikon

Steve Martin udgiver album med 80'er-ikon

Skuespilleren og komikeren Steve Martin er også – hvad nok knap så mange ved – en habil banjospiller, og nu har han udgivet et album sammen med sangerinden og sangskriveren Edie Brickell, der storhittede i 1988-89 med sangen "What I Am" og albummet "Shooting Rubberbands at the Stars". Singlen og albummet nåede henholdsvis en syvende- og en fjerdeplads på den amerikanske hitliste og klarede sig også godt herhjemme.

Albummet hedder "Love Has Come for You" og er udkommet i USA i dag på det ansete country- og bluegrass-pladeselskab Rounder Records (Alison Krauss, Aaron Neville, Dr. John med flere).

Siden sin store succes i slut-80'erne har Edie Brickell udgivet en række plader med knap så stor kommerciel gennemslagskraft, men til fine anmeldelser. Hun har siden 1992 været gift med Paul Simon, med hvem hun har tre børn.

Steve Martin har foruden det nye udspil udgivet to album med fokus på sit banjospil. Det første, "The Crow: New Songs for the 5-String Banjo" med gæsteoptræden af blandt andre Dolly Parton, vandt i 2010 en Grammy i kategorien "Best Bluegrass Album".

Se Steve Martin og Edie Brickell fortælle om albummet:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA