x

Little Steven roser Baby Woodrose-sang

Little Steven roser Baby Woodrose-sang

Little Steven med det borgerlige navn Steven Van Zandt er vært for rock-radioprogrammet "Little Steven's Underground Garage", der bliver sendt på 120 radiostationer verden over. Little Steven er selv anerkendt musiker, sangskriver, producer og skuespiller, og var således medstifter af Bruce Springsteen's E Street Band, som han stadig er medlem af. Han var desuden i 1999-2007 fast inventar i HBO's hitserie "The Sopranos" i rollen som Silvio Dante. Han er for tiden ved at indspille anden sæson af den norsk-amerikanske tv-serie "Lilyhammer".

Little Steven har nu, for tredje gang, udnævnt en Baby Woodrose-sang til at være "The Coolest Song in the World" i radioprogrammet. Det drejer sig om sangen "Bubblegum", der er b-siden til den nyligt udsendte "Light Up Your Mind" 7"-single. Man kan lytte til programmet og se playlisten her.

Baby Woodrose tager i næste uge hul på den sidste del af deres Europaturné, som tager dem til Spanien. Seneste udgivelse fra Baby Woodrose, ud over den føromtalte single, var albummet "Third Eye Surgery" fra 2012. Dette album gav GAFFAs anmelder Erik Barkman under overskriften "Sjette og hidtil mest syrede studiealbum fra Lorenzo Woodrose" fire stjerner.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA