x

Johnson ude med ny video

Johnson ude med ny video

Aarhus V-rapperen Johnson har snart en ny ep, "Sex Tape", på gaden, der er inspireret af en tur til Atlantas stripklubber, hvor musikken ofte er hiphop af den tungere slags, og hvor pigerne kalder sig strippere, men starter uden tøj på. 

Førstesinglen "Det Her" har nu fået sig en tilhørende musikvideo, og omkvædet lyder som klassisk Johnson, der fylder damen til dørs:

"Du inviterer hende ud – jeg ta'r hende hjem
Hun tar' ikke telefonen - ligger i min seng
Så får hun lidt af det her, det her, lidt af det her."

Johnson startede sin rapkarriere i trioen B.A.N.G.E.R.S. med Aarhus V-kollegerne L.O.C. og USO, der i 1999 udgav den i dag nyklassiske ep "VIP". I 2006 udsendte Johnson sit første soloalbum, "Det Passer", som gav han hits som "Nasty" og "Kig Forbi". I 2009 kom hans toer, "Alt Mit Shit", hvorfra "Teriyaki" og ikke mindst "Bawler Hele Dagen" blev store hits.

I 2010 udgav Johson og USO mixtapet "Got The Anlæg Goin Åndsvag", ligesom han medvirkede på Katos hit "Hey Shorty" sammen med USO. I 2011 hittede han igen på et Kato-nummer, "Sjus", denne gang sammen med Ida Corr og Camille Jones, og i 2012 udsendte han mixtapet "Alfor Brian Til Dem".

Se Johnsons nye video lige her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA