x

Musik-kollektivet Ingrid spiller på Orange Scene

Musik-kollektivet Ingrid spiller på Orange Scene

Da Roskilde Festival i sidste uge præsenterede deres line-up med stor mediebevågenhed, var der næppe mange, der bed særligt fast i navnet "Ingrid".

Men bag aliaset gemmer sig nogle af Sveriges mest succesfulde popkunstnere, der sammen har startet musikkollektivet "Ingrid". Det drejer sig om Lykke Li, Peter Bjorn & John, Miike Snow, Coco og J. Åhlund,

Nu har Roskilde Festival så annonceret, at Ingrid får æren af at optræde på Orange Scene, når de sammen med en række gæster fra hjemland og udland vil optræde med nye kompositioner og velkendte hits i nye forklædninger. 

Til festivalen har de lovet at skabe et unikt show, med overraskelser og visuelle konstellationer. Bjorn Yttling fra Peter Bjorn & John fortæller om koncerten således:

"Sidste sommer spillede vi et show på Way Out West i Göteborg som hed Ingrid Live. Dette show var virkelig fedt, men vores show på Roskilde Festival vil blive helt anderledes. Showet på Roskilde vil være større, og det vil være udendørs, men for at være ærlig ved ingen præcist, hvad der kommer til at ske. Vi vil spille sange hver for sig og vi vil spiller sange sammen. Vi vil tage nogle af vores venner med fra Stockholm og rundt omkring i verden for at optræde sammen med os. Det vil være et stort mash-up af al vores musik, og vi vil spille nogle nye sange fra de forskellige bands. Vi vil spille sange, som vi aldrig har spillet før og som vi aldrig kommer til at spille igen. Til showet på Roskilde vil vi gøre tingene mindre og større og underligere på samme tid."

Ingrid har kun spillet to intime koncerter tidligere, så det bliver noget af et spring, når de kaster sig ud i stort format på Orange Scene denne sommer. Kollektivet vil samtidig kun spille to koncerter i hele verden i løbet af 2013. 

Foreløbig fortæller festivalen dog, at festival-deltagere må vente spændt lidt endnu, før der afsløres hvilke gæster Ingrid har inviteret med på scenen. 

Roskilde Festival 2013 løber af stablen den 29. juni-7. juli med hovednavne som Kraftwerk, Queens of the Stone Age, The National, Rihanna, Slipknot, Sigur Rós og Volbeat, og billetsalget er i fuld gang. Find billetter via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA