x

Emeli Sandé slår Beatles-rekord

Emeli Sandé slår Beatles-rekord

Emeli Sandés debutalbum "Our Version Of Events" har slået rekorden for at have et debutalbum liggende længst tid på den engelske top ti-liste.

Indtil nu har The Beatles ellers været indehaver af den rekord med deres første album "Please Please Me".

"Our Version Of Events" blev udgivet i februar sidste år, og blev det mest solgte album i England i 2012. Det har nu været ikke mindre end 63 uger på top ti på albumlisten, og har altså derfor slået "The Fab Four" af pinden, der ellers satte rekord for næsten 50 år siden. "Please Please Me" lå nemlig i top ti i 62 uger i årene 1963 og 1964. 

Sandés debut er i øjeblikket placeret som nummer fem og har solgt 1,82 millioner eksemplarer i England indtil nu. Alene i 2013 har det solgt 429,000 stykker, hvilket også gør det til det mest solgte album i landet i år indtil nu.

Sangerinden er benovet over den overvældende succes og har udtalt følgende om salget:

"Jeg er fuldstændig mundlam, og det her er noget, jeg kun har turdet drømme om. The Beatles er det bedste band i historien nogensinde, og deres arv lever videre og fortsætter med at inspirere alle os, der laver musik. Jeg vil gerne sige tak til alle der har købt, spillet eller delt min musik i det sidste år, uden jeres støtte ville det her aldrig have været muligt."

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA