x

Spot Festival annoncerer de sidste navne

Spot Festival annoncerer de sidste navne

I denne uge afholdes Spot Festival i Aarhus, hvor mere end 120 bands og artister giver koncerter. Festivalen tilføjer to nye navne til programmet lige på falderebet plus en eksklusiv verdenspremiere.

Første nye navn er The Floor Is Made Of Lava (billedet), der har et CV, som blandt andet lyder på et guldsælgende album, nomineringer til P3 Hittet og P3 Guld, samt koncerter på Roskilde Festival og de tyske festivaler Hurricane og Southside.

Andet navn er The Broken Beats, som tidligere på måneden udgav deres nye single "So Tell Me". Nummeret agerer forløber for ep'en "Only Love", som udkommer i dag. Bandet blev dannet i 2001 af sanger og sangskriver Kim Munk, der stadig er fast ankerpunkt. 

Som GAFFA også har skrevet om tidligere, så kan du helt ekstraordinært høre verdenspremieren på When Saints Go Machines nye album "Infinity Pool" hele 17 dage før den officielle udgivelse. Det sker under optimale lydforhold på Hi-Fi Scenen, hvor bandet også vil være til stede og fortælle om tilblivelsen.

Traditionen tro er P3 godt repræsenteret på Spot, og igen i år afholdes P3 Session, hvor udvalgte kunstnere spiller deres numre live i studiet. De udvalgte kunstnere i år er Ane Trolle, Sebastian Lind og Top Gunn. Lyt med lørdag den 4. maj klokken 21.00, eller se det i Filuren i Musikhuset samme tid.

Spot Festival foregår den 3.-4- maj i og omkring Godsbanen og Musikhuset i Aarhus. Billetter til Spot Festival kan findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA