Nyhed

Oh Land har ny single og album på vej

– og har startet eget pladeselskab

Nanna Øland Fabricius alias Oh Land har været en travl dame de sidste par år. Siden det selvbetitlede album fra 2011 har hun givet adskillige koncerter  herhjemme og ikke mindst i udlandet. Hun har prydet store modemagasiner – Vogue, Muse og Time Out NY bare for at nævne nogle få – og hun har turneret med Katy Perry.

Nu melder Oh Land sig igen på banen med nyt. Hun udgiver 20. maj singlen "Renaissance Girls", som er forløber for et helt album, Oh Lands tredje, der skulle være klar til efteråret. Det særlige ved denne udgivelse er, at Oh Land har valgt at starte sit eget pladeselskab, "Tusk or Tooth", som hun udgiver på i Danmark. Oh Land fortæller i denne forbindelse om sine overvejelser:

"Det er med stor entusiasme at jeg starter mit eget pladeselskab Tusk Or Tooth i samarbejde med mine fantastiske kolleger og venner A:larm, Kasper Bjørke og Farra Mathews. Et selskab, hvor kun fantasien sætter grænser. Den første udgivelse bliver mit tredje studiealbum, som jeg har arbejdet ihærdigt på at færdiggøre de sidste to år. I fremtiden ser jeg Tusk Or Tooth som en mulighed for også at udgive andres musik uden at lade det diktere af genrer og termer."


Singlen udgives i USA og England på Dave Siteks indielabel Federal Prism. Sitek er ligeledes producer på singlen, og Yeah Yeah Yeahs har lavet et remix af den.

ANNONCE