x

Black Veil Brides spiller i Danmark

Black Veil Brides spiller i Danmark

Amerikanske Black Veil Brides måtte aflyse deres oprindelige koncert i Store Vega i april grundet sygdom, men nu vender bandet stærkt tilbage med en ny dato, nemlig den 24. november, stadig i Store Vega.

Black Veil Brides blev dannet i Cincinatti, Ohio i 2006. Bandet er store fans af rockgruppen Kiss, og det afspejles meget tydeligt i deres udseende, mens musikken tager udgangspunkt i den moderne goth- og emoscene.

Deres første fuldlængde album "We Stich These Wounds" ramte gaden i 2010 og solgte over 100.000 eksemplarer den første uge og gik direkte ind på Top 40 på Billboard Top 200 og som nummer 1 på Billboard Independent Chart.

Bandet har turneret nærmest uden stop siden 2009, og de spillede sidst i Danmark i 2011 på det hedengangne The Rock  til en udsolgt koncert efter udgivelsen af deres andet album "Set The World On Fire".

Det er med udgivelsen af bandets tredje fuldlængde-album "Wretched And Divine: The Story Of The Wild Ones" i ryggen, at Black Veil Brides kommer til Danmark igen og giver en ny koncert.

Forsalget starter i dag onsdag den 1. maj via Billetlugen.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA