x

Støtten fra musikverdenen fortsætter

Støtten fra musikverdenen fortsætter

Alle i musikbranchen viser sig fra deres gavmilde side efter sidste uges terroristangreb. Også pladeselskaberne går nu ind og giver bidrag. BMG har allerede givet 2 millioner dollars, mens Sony og Universal overvejer præcis hvor meget de vil give.

Samtidig arbejder Alanis Morissette med planer om en velgørenhedskoncert, Madonna donerer turnéoverskud til børn, der er blevet forældreløse efter katastrofen - og Michael Jackson er i gang med en "We Are The World"-agtig velgørenhedssang.

Den kommer til at hedde "What More Can I Give", og deltagerne kommer til at tælle Destiny's Child, Britney Spears, Nick Carter fra Backstreet Boys og Justin Timberlake fra 'Nsync. Planen er at rejse 50 millioner dollars til nødhjælp.

Projektet - og lineuppet - kan i øvrigt minde en del om den udgave af Marvin Gaye's "What's Going On", der blev stykket sammen af Jermaine Dupri til fordel for AIDS-forskning, da katastrofen indtraf. Nu lader den til at være lagt på is - formentlig fordi amerikanernes velgørenhed er rettet helt og aldeles mod deres egne lige nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA