x

Video: Se We Go Vertigo på farefuld fotosession

Video: Se We Go Vertigo på farefuld fotosession

I dag udgiver den danske poprockgruppe We Go Vertigo deres første single "I Will Run". I den forbindelse har de fået lavet et mildt sagt halsbrækkende foto til singlens cover. Forsanger Martin Povlsen hænger nemlig ud fra det aarhusianske kunstmuseum Aros' tag, 50 meter over jorden, kun holdt fast af en solid wire.

Det var musikfotografen Morten Rygaards idé at sende bandet af sted på den farefulde fotosession, og de var klar, fortæller Martin Povlsen, der følte sig helt tryg under optagelserne.

We Go Vertigo har tidligere været kendt under navnet Three Incorporated og udgav under det navn ep'en "Playground" i 2009. De udgiver deres debutalbum i nær fremtid.

We Go Vertigo har deltaget i Emergenza Festival, verdens største musikkonkurrence for upcoming bands, og spillede sig til en finaleplads på Store Vega i København via koncerter i Pakhuset og VoxHall i Aarhus. Også steder som Ridehuset i Aarhus, The Rock og Nemoland i København har haft besøg af bandet, samt Rock Shock Festival i Aars, hvor blandt andre navne som Carpark North og Mads Langer var på plakaten. Aarhus Festuge har tre gange haft besøg af gruppen. Bandet har på eget initiativ arrangeret en efterskoletour, som medførte adskillelige koncerter i Danmark. We Go Vertigo blev desuden udpeget som opvarmningsband af The Storm i forbindelse med deres Danmarksturné, hvor de spillede i Stakladen i Aarhus.  

GAFFA TV kan eksklusivt vise en filmoptagelse fra den dødsforagtende mission:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA