x

Se Queens of the Stone Ages nye musikvideo

Se Queens of the Stone Ages nye musikvideo

Roskilde-aktuelle Queens of the Stone Age har lagt en ny video op på deres hjemmeside. Oven på sidste måneds 23 sekunder lange teaser har de denne gang lagt en hel musikvideo op til nummeret "I Appear Missing", som må forventes at være at finde på deres kommende album "…Like Clockwork", der udkommer den. 3. juni.
 
Dette er det andet hele nummer, som bandet frigiver. Tidligere på året udkom "My God Is The Sun" som førstesingle, og små lydklip af andre numre har været at høre på deres hjemmeside.
 
Det er tidligere annonceret, at det kommende album vil være besøgt af en del prominente navne som Sir Elton John, Alex Turner fra Arctic Monkeys, Jake Shears fra Scissor Sisters og Trent Reznor fra Nine Inch Nails, ligesom der vil være en tilbagevenden bag trommerne til Dave Grohl. Indtil videre er det dog kun sidstnævntes bidrag bag trommerne, der har kunnet høres på det frigivne materiale.

Dave Grohl sad også bag trommerne i 2002 på Queens of the Stone Age-albummet "Songs for the Deaf", ligesom han har spillet sammen med bandets frontmand Josh Homme i Them Crooked Vultures og senest på soundtracket til "Sound City".
 
"I Appear Missing" kan høres og ses her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA