x

Lyt: 11 essentielle i maj

Lyt: 11 essentielle i maj

Get Lucky (Feat. Pharrell Williams) - Daft Punk (billedet)

Efter en af de mest veludførte og spændingsopbyggende reklamekampagner i mands minde slap de franske robotter i Daft Punk omsider tøjlerne til deres nye funkbasker af en single. Ud over vokal af Pharrell Williams indeholder Get Lucky også smooth guitar-licks af funkguden Nile Rodgers. 

Hey Love - Quadron

Prince, Adele, Jay-Z og Tyler, The Creator og ikke mindst P3 Guld er allerede fans af den danske duo Quadron, og der kan kun komme flere til, når de udsender så fængende musik som den nye single Hey Love.

God Is Dead? - Black Sabbath

8 minutter og 52 sekunder i riff-himlen, ja Black Sabbath er tilbage i voluminøs stil og viser gode takter på denne førstesingle fra deres kommende Rick Rubin-producerede album 13.

Dance Floor (Feat. Reakwon) - Slowolf

Danske Slowolf alias Andreas Asingh er ikke en mand, der står tilbage for at føre sine drømme ud i livet. Derfor solgte han fluks sin Mercedes, så han kunne få råd til at få Wu-Tang Clan-rapperen Reakwon med på den nye single Dance Floor.

My God Is The Sun - Queens Of The Stone Age

Som en optakt til koncerten på årets Roskilde Festival har Queens Of The Stone Age brudt seks års stilhed med singleudspillet My God Is The Sun fra det imødesete album ...Like Clockwork. Det er mere end godt at have dem tilbage.

XTC (The Chemical Brothers Remix) - Boys Noize

Den tyske elektroniske musiker Alexander Ridha – bedre kendt som Boys Noize – har lige udsendt udgivelse # 100 på sit eget Boysnoize Records. Udgivelsen indeholder nummeret XTC i et Chemical Brothers-remix, der kraftigt minder om, at det er på høje tid, at de to kemiske brødre snart udsender noget nyt og igen besøger Danmark.

Bully - Cat Power

Sidste år udsendte velourstemmen Cat Power det elektronificerede mesterværk Sun, der netop er genudgivet i en deluxe-udgave på iTunes med den helt nye ballade Bully, der sender tankerne hen til sangerindens tidligere udgivelser. 

Love And Respect (Feat. Killer Mike) - When Saints Go Machine

Den danske art-pop-kvintet When Saints Go Machine er inden længe aktuelle med deres tredje album Infinity Pool, hvorfra der allerede er undsluppet to singler, Iodine og Love And Respect, der indeholder en gæsteoptræden fra Atlanta-rapperen Killer Mike.

Chelsea Hotel No 2 - Lana Del Rey

To udsolgte danske koncerter, der delte anmelder-vandene, blev det til fra Lana Del Rey sidste måned. Enten elsker eller hader man åbenbart den amerikanske sangerinde, men kan vi ikke blive enige om, at hun skal have en cadeau for at fortolke en Leonard Cohen-sang, der ikke er Hallelujah?

Follow The Leader - Uncle Acid And The Deadbeats

Britiske Uncle Acid And The Deadbeats har allerede fået sig en inkarneret fanskare for deres knastørre blanding af stoner-, psych-, doom- og sludgerock og er derfor også et must på Roskilde Festival-programmet. Bandet har netop udsendt deres tredje album Mind Control, hvorfra Poison Apple er singlen. 

Flick Of The Finger - Beady Eye

Når den tidligere Oasis-sanger Liam Gallagher ikke bruger tiden på at svine Gud, hvermand og broderen Noel til, betjener han rollen som frontmand i Beady Eye. Bandet er snart klar med album nummer to, denne gang lavet i samarbejde med producergeniet Dave Sitek, og blandt andet indeholdende singlen Flick Of The Finger.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA