x

Stor gæsteliste på Kanye Wests kommende album

Stor gæsteliste på Kanye Wests kommende album

Rygterne omkring Kanye Wests nye album er for alvor begyndt at svirre. Og ikke mindst spekulerer mange på, hvilke kunstnere den excentriske rapper har planer om at arbejde med denne gang.

I 2010 kunne man på "My Beautiful Dark Twisted Fantasy" eksempelvis høre Rihanna, Elton John og Justin Vernon fra Bon Iver, men ifølge Rolling Stone vil den næste plade være en endnu større affære, når det kommer til gæsteoptrædener.

Tidligere har albumaktuelle Daft Punks Thomas Bangalter fortalt om hæsblæsende timer i studiet med Kanye. Men der vil også blive plads til dubstep fra Skillex samt gæsterappere fra de højaktuelle ballademagere i Odd Future.

Rapperne 2 Chainz, Chief Keef og Kong L. og ikke mindst soulsangeren John Legend, som også hjalp med fløjlsbløde vokaler på West-balladen "Blame Games" for tre år siden, vil efter sigende også medvirke på det kommende album.

Trods kun få officielle oplysninger om albummet er der stærke tegn på, at efterfølgeren til "My Beautiful Dark Twisted Fantasy" vil blive lanceret så tidligt som i næste måned.  For et par dage siden lagde Kanye nemlig de to ord "June Eighteen" ud på sin Twitter-profil.

Kanye West skal desuden optræde i det amerikanske tv-show Saturday Night Live om to uger, hvilket kan være en stor mulighed for at løfte noget af sløret og måske endda give en smagsprøve på det nye materiale.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA