x

Live Live Festival klar med det færdige program

Live Live Festival klar med det færdige program

Sidste år løb Live Live Festival af stablen for første gang som en endagsfestival. I år gentages succesen, og denne gang bliver festivalen afholdt over to dage. Helt præcist foregår det den 10.-11. maj i Musicon i Roskilde.

Festivalen håber at kunne være et springbræt for en del af de mindre bands, der gæster festivalen. I den forbindelse melder Live Live Festival desuden, at cirka 200 branchefolk vil deltage i festivalen. Også lidt mere etablerede navne er at finde på årets program.

Således kan man blandt andre opleve Dance With Dirt, der, siden de vandt P3 KarriereKanonen sidste år, har haft god vind i sejlene. Det er blandt andet blevet til koncerter på både Spot Festival samt Live Camp på Smukfest, og tidligere i år udkom gruppen med debuten "We Are Dance With Dirt".

Ligeledes kan man opleve Danmarks nye soul-sangerinde, Kamilia Amélie (billedet). Kamilia Amélie optrådte ved årets Spot Festival, og fik blandt andre disse ord med på vejen af GAFFAs anmelder Nanna Jenner Jensen:

"Der er ingen tvivl om, at Kamilia Amélie er en lysende stjerne på den danske musikhimmel. Hun synger klokkeklart rent, med sin kælne stemme, der vækker stærke associationer til hedengangne Amy Winehouse. En stil, hun da også matcher til fulde, med det høje, bobbede hår."

Samme sted kvitterede hun med fire stjerner.

Siamese Fighting Fish er et alternativt rockband, der, efter at have udgivet debutalbummet "We Are the Sound" i 2011, var på en omfattende dansk og europæisk tour. Dette album blev desuden kåret som et af årets bedste albums af Massmovement Magazine (UK), Allscandinavian.som og Rockfreaks.net. I 2012 udgav bandet deres andet album, "Breathe See Move", der modtog GAFFA-Prisen i kategorien "Årets danske hardrock-udgivelse".

Det fulde program til årets Live Live Festival er tilgængeligt på festivalens hjemmeside, hvor du ligeledes kan købe billetter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA