x

Vandt du Je M'Appelle Mads?

Vandt du Je M'Appelle Mads?

Kender du Je M'Appelle Mads? Hvis ikke, så var her en kærkommen anledning. For elektronika-galningen havde nemlig sat et par håndfulde af sin seneste cd ”Jeg Fyrer Hit Efter Hit Af” på højkant i en konkurrence til ære for GAFFAs læsere, og ikke nok med det: Han havde søreme også smidt en håndfuld hjemmelavede tændstikæsker og postkort oven i puljen! Kom så ikke og sig, at vi ikke er leveringsdygtige i originalt merchandise!

Nedenfor kommer quiz-spørgsmålet, men først lidt om ham Mads, for hvem er han? Ja, han har til dato lavet to cd'er kendetegnet ved en blanding af melodisk elektro, dansktop, hiphop og dancehall og fuldstændig gakkede indfald og tekster. Hans første album ”Musculature de Pomfrit” indeholder således sangen ”Det Glade Budskab”, hvor teksten i al sin enkelhed består af navnet ”Thomas Helmig” gentaget snesevis af gange, og den nye, ”Jeg Fyrer Hit Efter Hit Af” (og det gør han bestemt - i samarbejde med sin kompagnon Bounty Niller), indeholder blandt andet en hyldest til Nik & Jay, der ”er kommet for at stay”, som han synger.

Dette overflødighedshorn af sprudlende musikalitet og bevidst barnlige og banale indfald kunne - sammen med tændstikæsken og postkort - blive dit, hvis du svarede rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og der var måske lidt hjælp lige om hjørnet. Og svaret er: ja – Mads har slået hovedet, det kan man jo se på hans hjemmeside...

De heldige vindere, der får præmierne tilsendt i allernærmeste fremtid, er som følger:
Peter Ringtved
8381 Tilst

Ib Johansen
9800 Hjørring

Tine Knudsen
2100 København Ø

Jakob Suhr
2750 Ballerup

Marie Bøgh
2300 København S

Josef Jackson
5000 Odense C

Christoffer Griebel
2200 Kbh N

Emil Oldenburg
8240 Risskov

Karina Røge Jensen
9000 Aalborg

Mads Hendrich
2200 København N

Je M'Appelle Mads' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA