x

Dianne Reeves kommer til Danmark

Dianne Reeves kommer til Danmark

Når Copenhagen Jazz Festival i år løber af stablen for 35. gang, bliver det blandt andet med amerikanske Dianne Reeves, der er blevet kaldt en af sin generations største jazzsangerinder og bliver sammenlignet med legender som Ella Fitzgerald og Sarah Vaughan. Hun optræder søndag den 7. juli kl.20 i Koncerthuset.

Reeves har god erfaring med at bevæge sig på de store danske scener, heriblandt Det Kongelige Teater og Operaren, og skal denne gang optræde i Koncerthusets amfiteater-inspirerede koncertsal. GAFFAs anmelder Ivan Rod skrev om Dianne Reeves' koncert på Det Kongelige Teater i 2008: "Den karismatiske kvinde er et syngende KRAFTVÆRK. Et kraftværk med kul på. Og dét uanset om hun betjener sig af mikrofonen eller ej. Kvinden på den store scene kan synge, så alle uanset placering i teatret med de fire balkoner føler et nærvær af en anden verden. Det er dét, hun kan. Skabe et fortættet rum, der inkluderer alle. Uanset rummets dimensioner". Læs hele den femstjernede anmeldelse her.

Der skulle med andre ord være noget at se frem til, når det musikalske talent gæster København.

Til trods for, at Reeves ses som en jazzsangerinde, har hun altid bevæget sig frit mellem jazz, pop, r'n'b og verdensmusik og fremfører både egne sange og nyfortolkninger af andres numre.

Dianne Reeves har tidligere spillet på Copenhagen Jazz Festival, senest i 2011.

Billetsalget starter tirsdag 14. maj kl. 10 via dr.dk/koncerthuset


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA