x

Se Thomas Buttenschøns nye musikvideo

Se Thomas Buttenschøns nye musikvideo

"Min Kvinde" er titlen på Thomas Buttenschøns nye single og dertilhørende musikvideo. Nummeret handler om at give slip på noget af sig selv, for at give plads til noget andet, men mest af alt er det et kærlighedsnummer, hvor ordene "Jeg elsker dig" går igen og igen i omkvædet.

Den 28-årige sanger har siden 2006 udgivet fire album, deriblandt debutalbummet "Fantastiske Mandag" og senest "Vinden Der Blæser", hvor GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann skrev følgende: "Det må igen konstateres, at Thomas Buttenschøn ingenlunde er færdig med at afsøge og eksperimentere – denne gang har han således kastet sig over et støvet og folk-orienteret udtryk, der trækker på klassisk sangskrivning, blues og country, og som blot viser nye sider af den gode guts så alsidige talent". På den nye single eksperimenterer Buttenschøn igen med et nyt udtryk – denne gang et, der er mere elektronisk i lyden end på sine tidligere udgivelser. 

Thomas Buttenschøn har både skrevet og komponeret "Min Kvinde" på sin iPad, hvilket skulle have bidraget til det mere elektroniske udtryk.

Singlen er forløber for en ep, der udkommer til efteråret.

Hør og se "Min Kvinde" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA