x

Beyoncé aflyser koncert

Beyoncé aflyser koncert

Beyoncé aflyste i går sin koncert i Antwerpen i Belgien, grundet udmattethed og dehydrering, kun små to uger inden sin koncert i Danmark den 27. maj. Ifølge en pressemeddelse er sangerinden tilset af læger, der har rådet Beyoncé til at hvile sig. Hun har dog netop skrevet på Facebook, at hun er klar til at optræde igen i aften, og at det i øvrigt er første gang nogensinde, at hun aflyser en koncert og lover at gennemføre den snarest muligt.

Rygterne er netop begyndt at florere om, at Beyoncé er gravid for anden gang, og med gårsdagens aflysning er fans nu mere overbevist om sandheden af sladderen. Beyoncés Mrs Carter World Tour er oprindelig planlagt til at slutte i New York den 5. august.

I går blev endnu en teaser af et nyt Beyoncé-nummer ellers lækket. Det drejer sig om sangen til traileren på den kommende animerede Disney-film "Epic". Her vil sangerinden spille rollen som Queen Tara, hvor hendes medskuespillere vil være Colin Farrell, Amanda Seyfried, Christopher Waltz, Pitbull og Aerosmiths Steven Tyler. Filmen har premiere den 24. maj. 

Du kan høre det 25 sekunder lange klip her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA