x

Støttekoncert med Ida Corr

Støttekoncert med Ida Corr

Huset-KBH, det gamle Huset i Magstræde, danner 14. juni rammen om en støttekoncert til fordel for børn i Vestafrika. Sangerinden Ida Corr er ambassadør for Børn uden Grænser, og er af samme årsag også blevet koncertens hovedhavn. Ida Corr, der i øjeblikket er aktuel med singlen "Hold My Head Up High", vil på dagen optræde med et akustisk show.

Sangerinden, der har udgivet i alt fire album, det seneste i 2009, har adskillige hits bag sig. Det mest kendte Ida Corr-hit må siges at være Fedde Le Grand-remixet "Let Me Think About It", der i 2008 lå nummer et på Billboards Dance Chart i USA og dermed markerede hende på den internationale musikscene.
De seneste år har sangerinden blandt andet selv udgivet singlerne "Musen Efter Katten", "Naughty Girl" og "See You Later", sunget med på Katos nummer "Sjus" og været dommer på dette års sæson af talentprogrammet X Factor. 

Foruden Ida Corr spiller dansk-gambianeren Dawda Jobarteh, metrojazzorkestret Pierre Dørge & the New Jungle Orchestra samt Tamala Group, der er en vestafrikansk percussion- og dansegruppe.

Støttekoncerten finder sted den 14. juni i Huset-KBH klokken 21, og billetterne kan købes via billetto.dk/idacorr


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA