x

Se video: Queens of the Stone Age laver hattrick

Se video: Queens of the Stone Age laver hattrick

Queens of the Stone Age er nu klar med tredje video på tre dage – den fjerde på lidt over en uge! De fortsætter hermed deres massive promovering af det kommende album "…Like Clockwork", der rammer butikkerne 3. juni.
 
Videoen til "If I Had A Tail" fortsætter i samme dystre tegnefilmsunivers, denne gang med en racerkører, der kaster med molotovcocktails. Selve nummeret kunne meget vel være bandets bud på et sommerhit. Et mørkt sommerhit. Trommerne er catchy, basgangen er lækker, men guitaren holdes naturligvis forvrænget som i vanlig Queen of the Stone Age-stil.

"If I Had A Tail" kunne allerede tidligere på ugen høres i en liveudgave fra belgisk radio, men nu følger studieversionen altså sammen med en video. Denne kan høres og ses her.

Videoen lægger sig i slipstrømmen fra videoerne til "I Appear Missing", "Kalopsia" og "Keep Your Eyes Peeled", og med førstesinglen "My God Is The Sun" bliver dette altså femte frigivne studieversion.
 
Bandet har virkelig formået at fange og holde folks opmærksomhed på den kommende udgivelse, først med annonceringen af diverse gæster og nu med denne massive videokampagne.

"…Like Clockwork" gæstes af Dave Grohl, som man har kunnet høre spille trommer på samtlige numre på nær "Kalopsia", der blev gæstet af Joey Castillo, bandets forrige trommeslager, og af Trent Reznor fra Nine Inch Nails. Grohl, Reznor og Josh Homme arbejdede ellers sammen på nummeret "Mantra" til førstnævntes "Sound City"-soundtrack. Med det samarbejde in mente kan man kun håbe, at der også er et nummer på "…Like Clockwork", hvor disse tre giganter tørner sammen.

Også Sir Elton John, Alex Turner fra Arctic Monkeys og Jake Shears fra Scissor Sisters er annonceret som bidragydere til det kommende album. Deres bidrag har vi dog endnu til gode.
 
Queens of the Stone Age spiller på dette års Roskilde Festival.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA