x

Bottled In England tager på Kinaturné

Bottled In England tager på Kinaturné

I samarbejde med Red Bull Studio Copenhagen drager den danske live-drum'n'bass-duo Bottled in England i denne uge ud på en 10 koncerter lang turné i Kina.

Siden udgivelsen af "Architect EP" sidste år har Bottled in England alias trommeslager August Dyrborg og bassist Daniel Vognstrup turneret hver weekend i knap et halvt år og sluttede af på Plænen til Tivolis Fredagsrockfestival i sidste uge. Nu fortsætter turnéen til Kina, hvor duoen spiller følgende steder:

22/5 北京 - Beijing, Temple Bar
23/5 郑州 - Zhengzhou, 7 Livehouse
24/5 兰州 - Lanzhou, Livehouse
25/5 西宁 - Xining, Vides endnu ikke
28/5 武汉 - Wuhan, Vox Bar
29/5 南京 - Nanjing, The Bassment
31/5 上海 - Shanghai, Booshkabaash
01/6 无锡 - Wuxi, 2012 Club
02/6 绍兴 - Shaoxing, Red Sugar Jar
03/6 昆山 - Kunshan, Whales Bar

Sammen med Red Bull Studios Copenhagen har Bottled in England samlet et hold af lokale kræfter på den elektroniske scene i Kina og gjort turnéen til en realitet. Turnéen bringer duoen forbi festivaler og spillesteder i de gigantiske byer Beijing og Shanghai samt mindre byer, der befolkningsmæssigt "kun" er på størrelse med Danmark, altså cirka fem millioner.

Bottled in England gjorde sig første gang for alvor bemærket i 2011 ved optrædener på Spot-, Distortion- og Roskilde Festival efter blot et halvt års eksistens. Tyske Rolling Stone Magazine fremhævede i 2012 duoens energiske miks af håndspillet techno og drum'n'bass, og senest har både GAFFA og Undertoner kvitteret med fem-stjernede live-anmeldelser. GAFFAs anmelder Morten Gottschalck skrev i januar blandt andet: "Dette band er noget af det mest energiske, jeg har oplevet. Fyren på trommer hamrer igennem i dobbelt tempo og brøler ad publikum hver gang et hul i musikken tillader det. Daniel Vognstrup bag keyboardet minder om en dæmonisk nisse, som forsøger at omvende hele salen til sin kult. Det er svært at tage øjnene fra ham. Og han elsker det."

Selvom Bottled in England har turneret massivt i hele Europa og allerede har markeret sig på lidt atypiske markeder som Polen og Slovakiet, er det helt specielt for dem at skulle turnere i "Riget i midten". Hvis man spørger bandet selv, er de især spændte på at se, hvordan det kinesiske publikum tager imod nordisk techno og hård basmusik.

Se en præsentationsvideo her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA