x

INXS til København

INXS til København

Australske INXS hittede i 80'erne med sange som "New Sensation" og "Need You Tonight" og udsendte en lang række plader fra debuten i 1980 til "Elegantly Wasted" fra 1997. Men efter sanger Michael Hutchences død samme år valgte bandet at holde en pause.

I de efterfølgende år udgav de ikke nyt materiale, men turnerede blandt andet med Terence Trent D'Arby og landsmanden Jimmy Barnes som sangere.

I 2004 valgte de resterende medlemmer i samarbejde med tv-kanalen CBS i at medvirke i programmet "Rock Star: INXS" i et forsøg på at finde en erstatning for Hutchence. Der blev valgt 15 deltagere ud til programmet, og vinderen blev J.D. Fortune, der ikke bare nu er fast mand i bandet, men også aktivt medvirker til sangskrivningen.

Programmet var en succes, og det efterfølgende album "Switch" gik top tyve på den amerikanske albumhitliste, hvilket var gruppens højeste hitlisteplacering i over ti år.

Det er denne nye INXS-konstellation, der 16. oktober kan opleves i Pumpehuset i København. Der kommer til koncerten naturligt nok en række sange fra bandets seneste album. Men til koncerterne i USA blev der spillet en lang række af de gamle hits, så mon ikke bandet følger samme recept til de europæiske koncerter.

Billetsalget starter d. 9. maj kl.10:00 via Billetlugen 70 263 267 kl.9-18, www.billetlugen.dk, samt landets FONA butikker.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA